Nosaltres

Nosaltres

Dins el diferent

Coneix de prop

Laia i Marc


El Diferent Restaurant neix de la il·lusió del seu xef i propietari Marc Caner junt amb la seva dona Elisabet, amb l’idea de fer una proposta nova i diferent a Begur.

El Diferent està dirigit pels germans Marc i Laia, la quarta generació dels Caner, una familia de plena vocació gastronòmica. Criats entre fogons, ara la Laia és la cap de sala i sommelier i juntament amb en Marc fan realitat el toc especial del Diferent. Tots dos tenen una trajectòria professional d’alt nivell i d’experiència, ja que han format part de restaurants de prestigi com el Casamar, Tickets, 41º i fins i tot el Bulli.

Aquesta generació proposen una cuina d’art, amb l’unió de la modernitat, la creativitat i les noves tecnologies per a que podem compartir noves i diferents experiències al nostre paladar.

Un dels valors més importants i innegociables del Diferent Restaurant és crear aquestes experiències gastronòmiques a través de productes de qualitat i proximitat.

Amb la seva juventut, Marc Caner és un emprenedor amb una alta experiència per la gastronomia. A part de treballar en restaurants de renom i de la zona, ve d’una familia amb alta tradició a la cuina.

Amics del restaurant

Col·laboradors

[show-logos activeurl=”new” style=”boxhighlight”]