Torna la Fira dels Indians a Begur


Torna la Fira dels Indians a Begur

Estimats clients, arriba l’esperada Fira d’Indians 2017 al nostre poble de Begur. Una fira plena de diversió i entreteniment, com també amb propostes gastronòmiques especials per l’esdeveniment. Per això i durant els dies 8, 9 i 10 de setembre, el Diferent tancarà el servei de restaurant, però hi serem oberts per oferir-vos un servei de barra a on podreu provar les nostres begudes i menjar per emportar.

Volem que gaudeixis de la Fira d’Indians al nostre costat! T’esperem a la Plaça de l’Esglèsia núm. 4!

 

 

També volem informar-vos que el nostre restaurant farà un descans i tancarà del dia 11 al 14 de setembre, per incorporar-nos amb més forces el dia 15 de setembre al vespre.

Disculpeu les molèsties!

+ There are no comments

Add yours

Per complir amb la nova Llei de Protecció de Dades i que les teves dades estiguin fora de perill, has de llegir i acceptar la nostra Política de Privacitat.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: Marc Caner Milian
Finalitat: Gestió de la relació amb usuaris de la web, clients i potencials
Legitimació: El teu consentiment que vols posar-te en contacte amb nosaltres
Destinataris: Les teves dades seran guardades a 10dencehispahard SL (CDmon), el nostre proveïdor d'email i hosting; i també cumpleix amb la RGPD.
Drets: Tens dret, entre d'altres, a accedir, rectificar, limitar i suprimir les teves dades.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat

 

Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat. *